آمار بازدید
امروز:
68
ديروز:
1423
ماه:
36324
سال جاری:
1061940
كل:
5475621
تاریخ : سه شنبه 1 ارديبهشت 1405
کد 1795

مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی تاکید کرد :

مدیریت هوشمندانه مصرف و حفظ ایمنی تاسیسات اولویت شرکت در سال‌جاری است

مدیر عامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی با آغاز بازدیدهای سال جدید و دیدار با کارکنان ادارات گاز در شهرستان های استان گفت: امسال اولویت برنامه های اجرایی شرکت گاز بر محور مدیریت هوشمندانه مصرف و حفظ ایمنی تاسیسات خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی، فیروز خدائی و هیات همراه در اولین سفر شهرستانی و بازدید های میدانی از پروژه های اجرایی در شهرستان های میانه، ترکمن چای، تیکمه داش و بستان آباد حضور یافته و با کارکنان به دیدار و گفتگو کردند.
خدائی در دیدار با کارکنان این ادارات ضمن تقدیر از عملکرد متعهدانه نیروهای عملیاتی در حفظ پایداری گاز مصرفی مردم افزود: در سایه تلاش های بی وقفه و همدلی کارکنان در دل جنگ نیز گاز ایمن و پایدار به مردم عرضه شد.
وی با اشاره به آسیب‌دیدگی در سرشبکه تولید گاز در عسلویه، بر ضرورت توجه بیش از پیش بر مدیریت مصرف و همچنین حفظ و نگهداری دقیق تاسیسات موجود تأکید کرد: باید با همکاری و کار مداوم زنجیره گازرسانی در کشور را به روال عادی و حتی بهتر از گذشته بازگردانیم.
خدائی اظهار داشت: با توجه به چالش‌های پیش رو، از جمله فشار بر خطوط تولید و لزوم حفظ پایداری شبکه، مدیریت بهینه مصرف گاز توسط مشترکین و اطمینان از ایمنی تمامی تاسیسات، نقشی حیاتی در تضمین استمرار خدمات گازرسانی ایفا می‌کند.
وی، با ابلاغ دستورالعمل‌ها و برنامه‌های راهبردی شرکت ملی گاز ایران برای سال ۱۴۰۵، تصریح کرد:وظایف صنعت گاز در سال جاری بسیار سنگین‌تر و حساس‌تر از سال‌های گذشته خواهد بود.
خدائی در پایان، رعایت نهایت صرفه و صلاح اقتصادی و به حداقل رساندن هزینه‌های جاری شرکت را وظیفه اصلی کارکنان در سال جاری دانست و بر لزوم بهره‌گیری از درس‌آموخته‌های دوران جنگ در جهت بهبود عملکرد اجرایی و حفاظت از تاسیسات گاز تأکید کرد.
نظرات شما
captcha refresh