آمار بازدید
امروز:
10692
ديروز:
16
ماه:
72541
سال جاری:
1049080
كل:
5535986
تاریخ : شنبه 16 خرداد 1405
کد 1812

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی:

امنیت انرژی، ثمره مجاهدت‌های خاموش کارکنان شرکت گاز در بحران است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی، پایداری جریان انرژی به‌ویژه در شرایط جنگی را مرهون روحیه جهادی و تلاش‌های شبانه‌روزی نیروهای امدادی و عملیاتی شرکت گاز دانست.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی، ظفر محمدی در آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت گاز استان، با قدردانی از زحمات فیروز خدایی، مدیرعامل پیشین این مجموعه گفت: با وجود ناترازی‌های انرژی و شرایط سخت جنگ که در آن ۳۰۰ نقطه، ۶۰۰ بار هدف حملات دشمن قرار گرفت، حضور مقتدرانه و فعال نیروهای عملیاتی شرکت گاز مانع از بروز هرگونه قطعی یا افت فشار گاز برای هموطنان شد.
وی مهم‌ترین شاخصه استان آذربایجان شرقی در خدمت‌رسانی صادقانه را هم‌افزایی بین‌بخشی دانست و افزود: در سال ۱۴۰۳ و با وجود چالش‌های حوزه انرژی، با تکیه بر همکاری‌های بین‌دستگاهی، شاهد پایداری خدمات در این حوزه حساس بودیم.
محمدی با اشاره به سرعت بازسازی زیرساخت‌ها پس از تهاجم اخیر گفت: همراهی، همدلی و صبر مردم در کنار تلاش بی‌وقفه مسئولان، نقش تعیین‌کننده‌ای در صیانت از زیرساخت‌های کشور ایفا کرد.
وی با تأکید بر لزوم تحقق منویات مقام معظم رهبری و همدلی همگانی تصریح کرد: با تداوم روحیه جهادی و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، امسال تمرکز ویژه‌ای بر مقوله فرهنگ‌سازی مصرف بهینه گاز خواهیم داشت.
محمدی در پایان ضمن تقدیر از زحمات مدیرعامل پیشین و با اعلام حمایت کامل مجموعه استانداری از مدیرعامل جدید شرکت گاز برای خدمت‌رسانی صادقانه به مردم، خاطرنشان کرد: ایثار و مجاهدت نیروهای امدادی و عملیاتی شرکت گاز در خط مقدم بحران‌ها، الگویی از خدمت جهادی است که شایسته قدردانی ویژه است.
فیروز خدائی، مدیرعامل پیشین شرکت گاز در این مراسم ضمن تقدیر از همراهی ویژه مسئولین استانی و توانمندی و تلاش جهادی کارکنان شرکت در گذر از بحران ها گفت: در دو سال اخیر به رغم ناترازی انرژی و تهاجم خصمانه دشمن، با تلاش جمعی بر چالش ها فائق آمده و توانستیم بحران ها را مدیریت کنیم.
وی ادامه داد: نیروهای امدادی و عملیاتی، ایثارگرانه در محل اصابت موشک های دشمن حضور یافته و متوسط زمان امداد رسانی را به 6 دقیقه کاهش دادند تا خطرآفرینی گاز، تهدید ثانوی برای مردم نداشته باشد.
علیرضا شیخی، مدیرعامل جدید شرکت گاز استان آذربایجان شرقی، در این آیین با تأکید بر شرایط خاص جامعه و علی الخصوص در بخش های زیرساختی انرژی گفت: امسال باید از تمام توان خود برای مدیریت مصرف گاز طبیعی در راستای حفظ پایداری گاز  استفاده نماییم.
وی تأکید کرد: بازسازی و بازگرداندن گاز به مدار توزیع پایدار پس از جنگ های اخیر، نیازمند همکاری بین بخشی در نهادینه سازی فرهنگ مصرف بهینه خواهد بود.
در حاشیه این مراسم، از خانواده های شهدای والامقام دوستی و علی زاده و همچنین خدمات و ایثارگری نیروهای امدادی و عملیاتی شرکت گاز استان آذربایجان شرقی با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.
 
نظرات شما
captcha refresh